top of page

     Vi på TOATEKNIK har under flera år haft ett starkt engagemang i olika miljöfrågor. Att hitta rätt produkter inom "Toasektorn" har inte varit lätt. De flesta alternativen har haft problem med doft eller snarare lukt, och då inte bara utav själva grundföreteelsen utan även den utventilerade luften. Vi känner att Cinderella förbränningstoalett är den perfekta lösningen på ett svårlöst problem.

Mulltoa, diverse så kallade miljö-toaletter med separeringslösningar av olika slag har vi provat och fått erfarenhet av men förbrännings-toaletten är enligt vårt tycke den bästa lösningen när man inte har vatten/avlopp.

     Att sitta en underbar morgon med frukostkaffe, fågelkvitter eller för den delen även måsskrik och vågskvalp och plötsligt få lukten av sur toalett i näsan är inte vad vi förknippar med avkoppling och njutning. Snarare är det äckligt och irriterande. Många undviker att besöka toaletten och håller sig i det längsta, då känns det inte alltid så kul och bekvämt att "åka till landet".

     Med Cinderella förbränningstoalett är dessa problem undanröjda. Inga luktproblem och avloppet kan Du "gräva ner" för det behövs inte.

Det enda som krävs är 230V och friskluft. Har Du inte el. kan vi lösa det lilla problemet också genom använda Gasol istället.

Miljön står i fokus och vi fortsätter med vår uppskattade satsning på Cinderella ReCycle; en Cinderella Classic som vi fått i inbyte där vi i vår egen verkstad gör den som ny. Detta är återvinning när den är som bäst och effektivast tycker vi. Du kan läsa mer under fliken "Cinderella ReCycle"

Obs! Viktigt

Att köpa en förbränningstoalett är inte bara ett köp utan en investering som skall räcka länge. Vi på Toateknik kommer aldrig som flera andra bara sälja en Cinderella och sedan låta kunden klara sig själv. Nej vi vet att rådgivning i samband med köpet oavsett om kunden installerar själv eller om vi gör det är oerhört viktigt. Det finns så mycket information omkring installation och skötsel som vi ger dig som många av våra kollegor inte känner till och sålunda inte kan delge er. Denna information är i många fall avgörande för en lång och problemfri funktion.

Vi är dessutom ett utav få företag i landet som har full auktorisation att sälja, installera och även vilket gud förbjude reparera och serva din Cinderella. Med oss som leverantör är det aldrig några problem vid ev. reparationer, garantiåtaganden osv.

Vi får allt oftare åka ut och laga toaletter som är fel installerade pga felande eller ingen information alls i samband med köp. De tusenlappar man eventuellt tjänat i inköp och fler därtill är då förlorade så tänk till när ni köper er Cinderella.

Att ta hand om installationen är för oss en självklarhet om Du inte önskar göra det själv. Det är inte krångligt men många tycker det är skönt att få allt installerat och klart.

Utöver de gratis standardtillbehör som ingår i "Installationspaketet" finns ett antal specialtillverkade tillbehör som kan underlätta Din installation.

Tillbehör och förbrukningsmateriel har vi naturligtvis på lager.

Vi levererar alltid våra toaletter till Dig utan extra kostnad även om vi inte skall sköta om installationen, detta för att ge Dig ett ansikte att kontakta vid eventuella frågor men även för att se hur Du tänkt dig installationen och då kanske kunna ge lite tips och råd inför densamma.

Skulle något mot förmodan inträffa som erfordrar service löser vi det, du behöver bara skicka toaletten till oss så tar vi hand om resten. Vi kan även hämta den mot en låg kostnad eller utföra service på plats då Du kanske inte har möjlighet att transportera den själv.

Vi gör allt för att få Dig som nöjd kund hos oss och hoppas att Du får många bra år med din Cinderella förbränningstoalett.

bottom of page